Cautare

4971 de rezultate pentru "numar telefon plesu cristina" (3.51 secunde)
in context cercurile politice si diplomatice preocupate de acest spatiu au considerat surprinzatoare afirmatia consilierului prezidential Andrei Plesu care, inaintea vizitei presedintelui Traian Basescu la Chisinau, l-a indicat drept invingator pe neo-kominternistul Vladimir Voronin, motivind ca toate informatiile venite din Republica Moldova arata ca procentele din sondaje ii sint masiv favorabile acestuia si ca este destul de probabil ca el sa fie cistigator.
"Dar cine v-a incredintat aceasta 'putere' pe care, daca vreti, o dati, daca nu, nu?" Cand m-am convins de inutilitatea dialogului, m-am ridicat si am vrut sa dau un telefon la cabinetul lui Iliescu. ... Steinhardt, Alexandru Paleologu, Andrei Plesu si altii.
"Dar cine v-a incredintat aceasta 'putere' pe care, daca vreti, o dati, daca nu, nu?" Cand m-am convins de inutilitatea dialogului, m-am ridicat si am vrut sa dau un telefon la cabinetul lui Iliescu. ... Steinhardt, Alexandru Paleologu, Andrei Plesu si altii.
Tragerea la sorti, dupa sistemul Loteriei Nationale, a decis ca prima persoana care va primi un apartament la pret de producator, cu ajutorul Primariei Constanta, sa fie o tanara de 28 ani, Cristina Mihaela Marga, care a depus dosarul cu numarul 2.346.
Exemple de companii care au implementat intranet Utilizare Numar de abonamente la internet in procente, raportat la populatie Potrivit unui comunicat de presa al fundatiei ECDL in 2008 aproximativ 83 % din populatia globala nu folosea Internetul.
Cam aceeasi situatie era seara trecuta si in "curtea" conservatoare, unde mai multi membri PC vorbeau neincetat la telefon si ii trimiteau pe reprezentanti sa asiste la desfasurarea procesului electoral. ... Unii vorbeau la telefon, altii trageau cu sete din tigari.
În aceeasi zi, când s-a încercat folosirea codurilor de reîncarcare s-a constatat ca acestea fusesera deja utilizate, iar la BCR femeia a aflat ca totul nu este decât o înselatorie.Barbatul a indicat numarul de telefon de pe care a fost sunata sotia sa, însa ieri, când am încercat sa aflam cine ofera aceste „promotii“, am aflat ca acel numar este alocat, dar nefolosit.Atacuri de tip „phishing“ la clientii OrangeSituatia povestita de craiovean nu este singulara, în ultimul timp fiind înregistrate o multime de cazuri de fraudare a utilizatorilor de cartele reîncarcabile.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
i"In perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2005, la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati a fost inregistrat un numar de 29.266 contracte individuale de munca, incetind in aceeasi perioada un numar de 20.936 contracte individuale de muncai", ne-a declarat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea.
Potrivit aceleiasi surse, in anul 2005 un numar de 104.631 de familii au platit taxa de habitat in valoare totala de 60 miliarde de lei vechi, in timp ce un numar de 4.482 de familii au fost scutite de la achitarea acestei dari, cuantumul facilitatii fiind de 1,15 miliarde de lei vechi.
De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului. ... Dinamicul numar 5 poate fi o partida buna, pasionala si aventuroasa. ... Nevoia ta de haos si de imprevizibil este satisfacuta pe deplin de jucausul si indraznetul numar 5.
Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar. Fiecare numar are o semnificatie aparte - Cifra 1 reprezinta stapanire de sine si actiune individuala, incredere in sine, dorinta de a conduce.
Secretarul de stat din Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, Cristina Pocora, a facut un apel la parlamentari de a acorda prioritate legilor UE, acestia votand doar 4 din 40 de astfel de reglementari.
Secretarul de stat galatean din cadrul Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, Cristina Pocora, care practic este liberal cu carnet de Capitala, a cistigat batalia dusa pentru fotoliul de membru in Birou din partea Regiunii Bucuresti Ilfov.
Am fost impresionata de dragostea cu care m-au inconjurat prietenii care au venit in numar foarte mare sa-mi fie alaturi", a spus Adina Buzatu.
dr Ioana Daramus Analiza in profunzime date Florentina Furtunescu Roxana Nemes Validare spirometrii Daniela Boldeanu Gabriela Jimborean Mimi Florea Nitu Roxana Nemes Realizarea spirometriilor a fost posibila la nivel national datorita implicarii unui numar mare de medici din toate judetele tarii:
Cristina de 34 de ani, D.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane. ... Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr.
Intreaga arhitectura politica creata de tandemul Emil Constantinescu-Adrian Severin, ultimul in pozitie de sef al diplomatiei de la Bucuresti, a vizat constructia unor trilaterale, patru la numar, in epicentrul carora s-a aflat mereu Romania.
Cristina Bazavan a publicat un articol cu titlul "Moartea unui ziar", pe blog, despre disparitia Cotidianului, pe care il puteti citi in continuare. 'Maine colegii de la Cotidianul vor lucra pentru ultimul numar al ziarului.
google-analytics.com